Lichaamsgerichte babytherapie – Fluisterkind

De geboorte is voor een baby een grote overgang van de veilige binnenwereld in de baarmoeder, naar de aardse wereld. Soms is het een heftige ervaring en spreken we zelfs over een geboortetrauma.
Veel baby’s en kleine kinderen die bij mij komen in de praktijk hebben echt wat extra ondersteuning nodig on hier op aarde te landen en te herstellen.
Misschien zie en merk je aan jouw kindje dat het heel (hoog-) gevoelig is en moeite heeft om indrukken en prikkels te verwerken en moet het veel huilen tot het ontroostbare toe?
Of heeft zij of hij last van;
buikkrampjes ● refluxproblemen ● moeite met ademhalen ● zuigproblemen overstrekking ● voorkeurshouding ● slaapproblemen ● onrust ● tongriem ● afwezigheid ● hechtingsproblemen ● moeite om geknuffeld te worden ● Het kan ook zijn dat jullie vermoeden dat jullie kindje een alleen geboren tweeling is.
Dit zijn onder meer klachten en thema’s die bij mij in mijn praktijk voorkomen.

In mijn visie voor een betere wereld zou het fantastisch zijn als ieder baby binnen de eerste drie maanden een speciale APK cranio sacraal behandeling voor baby’s mocht ontvangen! Want dit kan zoveel problemen voorkomen voor NU en later. Dit zeker na een zware bevalling waar een vacuümpomp gebruikt is, bij een tangverlossing, na een keizersnede of bij schouderdystocie .

voorbeeld1-groot

Welkom