Even voorstellen

Mijn naam is Birthe Bunk. Ik ben geboren in Denemarken, maar woon al heel lang in Nederland en heb hier mijn thuis gevonden en gecreëerd. Ik ben getrouwd met Bas en moeder van 3 prachtige kinderen die mijn grootste leermeesters en spiegels zijn.

Van beroep ben ik cranio sacraal therapeut en doula en mijn roeping is om baby’s, kleine kinderen én volwassenen, waarbij klachten zijn ontstaan rondom de conceptie, gedurende de zwangerschap, bij geboorte of in de eerste levensjaren, te behandelen en ondersteunen.
Dit omdat imprints die in deze fase van ons leven zijn ontstaan, zich anders als patronen kunnen blijven herhalen, als ze niet geheeld worden bij de oorsprong van de klacht.

Ook is verbinding een rode draad in mijn leven. Verbinden doe je vanuit en met je hart. In je hart verschuilen zich jouw harte-wensen en jouw verlangens. Met wie en wat verbindt je je en waarom? Dat vind ik altijd boeiend om te onderzoeken, bij mezelf en bij de ander. Want pas als je jezelf verbindt en openstelt kan iets gaan stromen en groeien. Dan heb je echt contact en voel je je verbonden met jezelf en de ander.
Zo leeft er in mij, als cranio sacraal therapeut, een hele diepe intentie om vanuit mijn hart en stilte te (be)handelen, zodat ik kan horen en waarnemen wat echt “gezegd” wordt in de ontmoeting en wat jij en jouw lijf daadwerkelijk nodig hebben.

voorbeeld1-groot

Birthe Bunk