Even voorstellen

Mijn naam is Birthe Bunk.
Ik ben geboren in Denemarken, maar woon al heel lang in Nederland en heb hier mijn thuis gevonden en gecreëerd.
Ik ben getrouwd met Bas en moeder van 3 prachtige kinderen die mijn grootste leermeesters en spiegels zijn.

Verbinding is een rode draad in mijn leven. Verbinden doe je vanuit en met je hart. In je hart schuilen jouw harte-wensen. Met wie en wat verbindt je je en waarom, of waarom niet? Dat vind ik altijd boeiend om te onderzoeken, bij mezelf en bij de ander.
Want pas als je jezelf verbindt en openstelt kan iets gaan stromen en groeien. Pas als je je durft te verbinden heb je echt contact en voel je je verbonden en thuis met en in de situatie.

Meditatie en yoga zijn een belangrijk onderdeel van mijn leven en voedingsbron van mijn ziel. Zo probeer ik iedere dag de ruimte te nemen om mij op mezelf, mijn hart en de stilte die in mij leeft, af te stemmen.
Want pas als je stil bent kun je echt luisteren en horen wat jouw hart je ingeeft, met zo min mogelijk gedachtenruis op de lijn, is mijn ervaring.

Zo leeft er in mij een hele diepe drive en intentie om vanuit mijn hart en stilte te luisteren en te kijken naar mijn medemens, zodat ik kan horen en waarnemen wat echt “gezegd” wordt in de ontmoeting, zodat ik ook daar naar kan (be)handelen.

voorbeeld1-groot

Birthe Bunk