Doula

Doula betekend in het Grieks ‘dienende vrouw’. Vroeger waren er altijd ‘wijze vrouwen’ aanwezig tijdens de bevalling. Niet alleen de vroedvrouw, maar ook andere vrouwen als steun voor de barende vrouw en haar gezin.

Als doula kan ik jou en je eventuele partner ondersteunen tijdens jouw zwangerschap en gedurende de bevalling. Ook bij een medische inleiding of (geplande) keizersnede kan ik je steunen om jouw baring krachtig te ervaren.
Mijn begeleiding stem ik volledig af op jouw behoeftes en wensen.

Of je thuis, of in het ziekenhuis wilt bevallen, maakt voor mij als doula niet uit, op elke plek kunnen wij een mooie, veilige sfeer creëren voor een liefdevolle en bekrachtigende bevalling, waar jij in contact kan blijven met jouw innerlijke wijsheid en intuïtie en in vertrouwen en liefde je kindje kan verwelkomen!

Als Doula in opleiding vraag ik op dit moment een kleine stagevergoeding.
De bevallingen waar ik, als doula bij aanwezig heb mogen zijn, hebben mij geleerd hoe ik mijn levenswijsheid en ervaringsdeskundigheid vanuit mijn werk als cranio sacraal therapeut in het begeleiden van diepgaande fysieke en emotionele processen kan inzetten.
Vanuit mijn kennis, intuitïe en betrokkenheid stem ik me op je af en luister ik naar wat op dat moment nodig is in jouw bevallingsproces.

Voor uitgebreide inhoudelijke en praktische informatie over wat ik voor jou zou kunnen betekenen zie: mogelijkheden.

voorbeeld1-groot

Doula