Ervaringen

De cranio behandeling van Birthe is iedere keer weer een bijzondere ervaring die mij een dieper inzicht geeft en inspiratie voor de toekomst. De behandeling is met respect en liefdevol. Birthe geeft je de tijd en ruimte, het mag er allemaal zijn. Na de behandeling zit ik weer in mijn lijf en kan ik me ontspannen.
Neeltje K.
Wanneer Birthe mij een Cranio behandeling geeft, ervaar ik een veiligheid waarin ik volledig kan ontspannen. Elke keer ben ik weer verrast hoe intuïtief Birthe subtiele processen in mijn lichaam kan waarnemen en hoe zij de vrijheid en de ruimte schept om daar waar het nodig is, heling te laten plaatsvinden.
Jan Dirk
Ik ga regelmatig naar Birthe om een cranio sessie te ondergaan.
Ik vind Birthe deskundig en integer. Ze bewaart een zekere afstand en voelt toch dichtbij en betrokken. Na de sessie voel ik me echt opgeladen en het werkt ook daarna nog lang door. Ik heb weer even mezelf helemaal mogen voelen en heeft me dichtbij mezelf gebracht. Iedere keer weer een bijzondere ervaring.
Karin
Ik ervaar de Cranio behandelingen van Birthe als zeer waardevol. Haar rustige en open aanwezigheid, fijne afstemming en subtiele aanraking  creëren een veilige ruimte waarin ik diep kan ontspannen. Mijn lichaam en geest worden uitgenodigd zich van ballast en spanningen te ontdoen. Hierdoor ontstaat ruimte waarin verhelderende inzichten opborrelen die mij bemoedigen en vertrouwen geven in mijzelf en in mijn levenspad met alle uitdagingen.
Sabine

 

 

 

voorbeeld3-groot