Ervaringen
Ik was afgelopen dinsdag bij de fysio. Ze was helemaal verbaast, omdat mijn spieren veel losser waren. Heb pas over 5 weken weer een afspraak, terwijl ik al jaren om de week ga. Super blij mee!
Nicole
De cranio behandeling van Birthe is iedere keer weer een bijzondere ervaring die mij een dieper inzicht geeft en inspiratie voor de toekomst. De behandeling is met respect en liefdevol. Birthe geeft je de tijd en ruimte, het mag er allemaal zijn. Na de behandeling zit ik weer in mijn lijf en kan ik me ontspannen.
Neeltje K.
Elke keer ben ik weer verrast hoe intuïtief Birthe subtiele processen in mijn lichaam kan waarnemen en hoe zij de vrijheid en de ruimte schept om daar waar het nodig is, heling te laten plaatsvinden.
Jan Dirk
Ik ga regelmatig naar Birthe om een cranio sessie te ondergaan.
Ik vind Birthe deskundig en integer. Ze bewaart een zekere afstand en voelt toch dichtbij en betrokken. Na de sessie voel ik me echt opgeladen en het werkt ook daarna nog lang door. Ik heb weer even mezelf helemaal mogen voelen en heeft me dichtbij mezelf gebracht. Iedere keer weer een bijzondere ervaring.
Karin

 

 

 

voorbeeld3-groot