Ervaringen
De cranio sacraal therapie met Birthe heeft mijn persoonlijke ontwikkeling enorm versneld. Ik ben er letterlijk steviger in mijn schoenen gaan staan. Ook ben ik veel meer in connectie gekomen met mijn hart en voel ik dat mijn hart-hoofd connectie veel meer in balans is. Ik heb mij in een jaar tijd stappen zien nemen, waar iets in mij al lang op zat te wachten.
Max (29 jaar)
De cranio behandeling van Birthe is iedere keer weer een bijzondere ervaring die mij een dieper inzicht geeft en inspiratie voor de toekomst. De behandeling is met respect en liefdevol. Birthe geeft je de tijd en ruimte, het mag er allemaal zijn. Na de behandeling zit ik weer in mijn lijf en kan ik me ontspannen.
Neeltje K (38 jaar).
Ik wil jou enorm bedanken Birthe voor jouw warme hart !
Ik voel dat ik een goede keuze heb gemaakt met jou en ik ben blij dat we samen een reisje hebben gemaakt, zo voelt dat.
Ten opzichte van alle therapeuten en coaches die ik heb meegemaakt in mijn leven ben jij een hele bijzondere. Niet dat de anderen minder waren maar ik kan me niet herinneren dat ik eerder zo’n hechte band heb gevoeld die ook veilig voelt. Erik(45 jaar)
Elke keer ben ik weer verrast hoe intuïtief Birthe subtiele processen in mijn lichaam kan waarnemen en hoe zij de vrijheid en de ruimte schept om daar waar het nodig is, heling te laten plaatsvinden.Janneke(42 jaar)

 

 

 

voorbeeld3-groot