Ervaringen
De cranio sacraal therapie met Birthe heeft mijn persoonlijke ontwikkeling enorm versneld. Ik ben er letterlijk steviger in mijn schoenen gaan staan. Ook ben ik veel meer in connectie gekomen met mijn hart en voel ik dat mijn hart-hoofd connectie veel meer in balans is. Ik heb mij in een jaar tijd stappen zien nemen, waar iets in mij al lang op zat te wachten.
Max (29 jaar)
Ik was afgelopen dinsdag bij de fysio. Ze was helemaal verbaast, omdat mijn spieren veel losser waren. Heb pas over 5 weken weer een afspraak, terwijl ik al jaren om de week ga. Super blij mee!
Nicole (22 jaar)
De cranio behandeling van Birthe is iedere keer weer een bijzondere ervaring die mij een dieper inzicht geeft en inspiratie voor de toekomst. De behandeling is met respect en liefdevol. Birthe geeft je de tijd en ruimte, het mag er allemaal zijn. Na de behandeling zit ik weer in mijn lijf en kan ik me ontspannen.
Neeltje K (38 jaar).
Ik ga regelmatig naar Birthe om een cranio sessie te ondergaan. Ik vind Birthe deskundig en integer. Ze bewaart een zekere afstand en voelt toch dichtbij en betrokken. Na de sessie voel ik me echt opgeladen en werkt het daarna nog lang door. Iedere keer weer een bijzondere ervaring.
Karin(56 jaar)
Elke keer ben ik weer verrast hoe intuïtief Birthe subtiele processen in mijn lichaam kan waarnemen en hoe zij de vrijheid en de ruimte schept om daar waar het nodig is, heling te laten plaatsvinden.
Jan Dirk (72 jaar)

 

 

 

voorbeeld3-groot