Kinderen

Nieuwetijdskinderen zijn anders dan de kinderen van vroeger. Ze komen op aarde met veel wijsheid en zelfbewustzijn. En zijn vaak ze hooggevoelig en voelen ze emoties en stemmingen aan van anderen en kunnen hierdoor verward raken als volwassenen niet eerlijk zijn over hun gevoelens. Ook kunnen ze last hebben van emoties van anderen, doordat ze deze emoties overnemen en dan niet kwijt kunnen raken. Jij bent eventjes boos en je kind is uren van slag. Deze kinderen zijn vaak grote spiegels voor de ouders en boodschappers van wat gaande is in het gezin.
Overgevoelig voor bepaalde voedingsmiddelen of additieven kan een rol spelen. Dat kan allerlei verschijnselen oproepen, van eczeem, drukte tot razernij. Ook kunnen ze gevoelig zijn voor teveel aan prikkels, lawaai, drukte, of voor elektrische- of computerstraling. Vaak zijn deze gevoelige kinderen niet goed in het lichaam geïncarneerd en weinig geaard. Dit kan te maken hebben met een onverwerkte geboorteproces, of een vroege trauma.
Met cranio sacraal therapie kun je hier heel veel mee doen is mijn ervaring.
Samen gaan we op via het lichaam op helende ontdekkingsreis naar waar eventuele beknellingen of opstoppingen zitten en naar zijn of haar unieke kwaliteiten en hoe deze handen en voeten te geven, zodat het fijn en leuk wordt in het lichaam te zijn. Ook kan ik je kind leren om zich beter te aarden en omgaan met het teveel aan indrukken. Dit om klachten te verminderen of voorkomen.

voorbeeld1-groot