Kinderen van NU

Nieuwetijdskinderen zijn anders dan de kinderen van vroeger. Ze komen op aarde met een enorme wijsheid en zelfbewustzijn. Vaak zijn ze hooggevoelig en voelen ze emoties en stemmingen aan van anderen en kunnen hierdoor verward raken als volwassenen niet eerlijk zijn over hun gevoelens. Ook kunnen ze last hebben van emoties van anderen, doordat ze deze emoties overnemen en dan niet kwijt kunnen raken. Jij bent eventjes boos en je kind is uren van slag. Vaak zijn ze overgevoelig voor bepaalde voedingsmiddelen of additieven. Dat kan allerlei verschijnselen oproepen, van eczeem, drukte tot razernij. Ook kunnen ze gevoelig zijn voor teveel aan prikkels, lawaai, drukte, of voor elektrische- of computerstraling.
Ik ben zelf hoogsensitief en heb mijn manier gevonden om hiermee in het leven te staan en in de wereld te zijn! Is hoogsensitiviteit mijn kracht geworden en dit gun ik ook aan je kind! Alleen al door de herkenning en het begrip kan jouw kind meer rust en vertrouwen gaan voelen, maar ga ik je kind ook technieken leren om zich te aarden en even af te sluiten voor het teveel aan indrukken. Samen gaan we op ontdekkingsreis naar zijn of haar unieke kwaliteiten en hoe deze handen en voeten te geven, zodat het fijn en leuk wordt in het lichaam te zijn.
Vaak zijn deze gevoelige kinderen niet goed in het lichaam en weinig geaard. Soms heeft dit te maken met een onverwerkte geboortetrauma, die zich zich heeft ontwikkeld tot aandoeningen zoals bijvoorbeeld scoliose, autisme, ADHD, motorische klachten of leerproblemen. Met cranio kun je hier heel veel mee doen is mijn ervaring.

voorbeeld1-groot

"Allways laugh if you can. It is cheap medicine" Lord Bryon