Kinderen en Jongeren van NU

Voor jongeren vraagt het bezig zijn met de sociale media veel aandacht en tijd en kan het moeilijk zijn om hun grenzen hierin te bewaken. De sociale druk is vaak heel hoog zijn en kan je kind te maken krijgen met stress en keuzemoeilijkheden.

Cranio sacraal therapie in combinatie met coaching gesprekken kan jouw kind helpen dichter bij zichzelf te komen en meer contact te krijgen met het lichaam en waar het werkelijk omgaat. Het leren voelen en ervaren van zijn/haar eigen grenzen en dit te integreren in het lichaam.

Dit kan een stuk rust brengen en daarnaast gaan we samen kijken en onderzoeken wat nodig is om het anders te gaan doen. Vaak weten kinderen en pubers dat namelijk heel goed en hebben ze een groot creatief oplossingsvermogen.

Met een behandeling stimuleer ik dat en kan jouw kind hierdoor meer contact krijgen met zijn/haar eigen kracht en innerlijke weten en brengt dit als vanzelf een groeiend zelfvertrouwen met zich mee.
Ook hebben kinderen die op een of andere manier in hun ontwikkeling achterblijven veel baat bij cranio sacraal therapie, zoals bijvoorbeeld bij: leer- en concentratieproblemen, of bij motorische achterstanden.

voorbeeld1-groot

"Allways laugh if you can. It is cheap medicine" Lord Bryon