Kinderen van NU

Nieuwetijdskinderen zijn anders dan de kinderen van vroeger. Ze komen op aarde met een enorme wijsheid en zelfbewustzijn. Vaak zijn ze hooggevoelig en voelen ze emoties en stemmingen aan van anderen en kunnen hierdoor verward raken als volwassenen niet eerlijk zijn over hun gevoelens. Ook kunnen ze last hebben van emoties van anderen, doordat ze deze emoties overnemen en dan niet kwijt kunnen raken. Jij bent eventjes boos en je kind is uren van slag. Vaak zijn ze overgevoelig voor bepaalde voedingsmiddelen of additieven. Dat kan allerlei verschijnselen oproepen, van eczeem, drukte tot razernij. Ook kunnen ze gevoelig zijn voor teveel aan prikkels, lawaai, drukte, of voor elektrische- of computerstraling.
Vaak zijn deze gevoelige kinderen niet goed in het lichaam en weinig geaard. Soms heeft dit te maken met een onverwerkte geboorteproces, of een vroege trauma. Wat ik ook veel tegenkom zijn kinderen met bijvoorbeeld; scoliose, motorische klachten, autisme, concentratie problemen, ADHD/ADD, of leerproblemen.
Met cranio kun je hier heel veel mee doen is mijn ervaring.
Samen gaan we op via het lichaam op ontdekkingsreis naar o.a. zijn of haar unieke kwaliteiten en hoe deze handen en voeten te geven, zodat het fijn en leuk wordt in het lichaam te zijn. Ook kan ik je kind technieken leren om zich beter te aarden en omgaan met het teveel aan indrukken.

voorbeeld1-groot

"Allways laugh if you can. It is cheap medicine" Lord Bryon