Relevante opleidingen

Al sinds mijn 21ste levensjaar waarin ik in India één van mijn grootste leermeesters leerde kennen, is bewustwording en meditatie een natuurlijke onderdeel van mijn dagelijkse leven en bestaan.

Al vroeg wist ik dat ik graag mensen wilde begeleiden op hun ontwikkelingsweg en toen ik begin twintig was ben ik reiki behandelaar geworden in de 1ste en 2de graad en later heb ik een ayurvedische massage opleiding afgerond.

Toch voelde het alsof ik iets miste in mijn behandelaar-schap en was het voor mij heel bijzonder toen ik voor het eerst in aanraking kwam met cranio sacraal therapie en gelijk voelde; dit is het! Dit is voor mij de ingang tot het communiceren met het lichaam en de diepere lagen van mezelf en mijn medemens.

Een puzzelstuk waarnaar ik lang gezocht had viel op zijn plek en zodra het kon begon ik aan de 4 jarige HBO opleiding tot cranio sacraal therapeut, bij de PCSA, die ik succesvol afrondde.

Ook heb ik mijn diploma’s voor de HBO opleiding Medische Basiskennis en HBO Psychosociale Basiskennis met goed resultaat behaald, waardoor een behandeling gedeeltelijk vergoed wordt door de meeste zorgverzekeraars.

Omdat naast cranio sacraal therapie ook reiki en ayurvedische massage deel uitmaken van mijn ervaring als behandelaar, kunnen de behandelingen ook een combinatie hiervan zijn, met de nadruk op cranio sacraal therapie.

voorbeeld1-groot

Een pad ontstaat door erop te lopen