Vloeibaar licht

Tussen de buitenste en binnenste laag van de bindweefselvliezen bevindt zich een tussenruimte die vloeistof bevat. Dit vocht voedt en verzorgt de fascia en zorgt ervoor dat de lagen soepel langs elkaar heen kunnen glijden en bewegen.

De samenstelling van het bindweefselvocht en het cranio sacrale vocht (hersenvocht) is bijna hetzelfde.

De grondlegger van cranio sacraal therapie; Dr. William Sutherland noemde het cranio sacrale vocht ‘het belangrijkste en meest elementaire element in het lichaam’ en gaf het de naam: ‘vloeibaar licht’.

Er zijn een aantal jaar geleden door onderzoekers aanzienlijk meer fotonen(lichtdeeltjes) aangetroffen in de cranio sacrale vloeistof dan in de rest van het lichaam wat erop zou kunnen wijzen dat óók de vloeistof in ons bindweefsel razend snel informatie uitwisselt en verspreidt door middel van licht.
Vloeibaar licht!

Kleuren zijn manifestaties van licht. Vaak maak ik mee dat mijn cliënten gedurende een behandeling kleuren zien. Zelf vermoed ik dat dit gebeurt door de verhoogde trilling en intensiteit die ontstaat wanneer je op een diep niveau contact maakt met de “licht dragende” vloeistoffen in het lichaam die de energie-informatie en intercellulaire communicatie verzorgen.

voorbeeld3-groot

Vloeibaar licht