Voor wie?

Wat ik vaker tegenkom in mijn praktijk zijn mensen/cliënten die overbelast zijn en te maken hebben met burn-out en stress klachten.
Dit uit zich als: concentratie- en geheugenproblemen, of overmatig piekeren. Maar ook als fysieke klachten zoals bijvoorbeeld: lichamelijk uitgeput en leeg zijn, hoofdpijn, buikklachten, last van harde geluiden, migraine, oorsuizen, of nek, schouder en rugklachten. 

Het contact maken met en versterken van het immuunsysteem is ook een thema die in deze tijd een belangrijke rol speelt bij veel mensen.
Wist je dat jouw immuunsysteem een eigen leger van immuuncellen heeft die je hierbij kan helpen en dat we hiermee contact kunnen maken?
Graag neem ik je mee op reis door jouw lichaam om jouw immuunsysteem te verkennen en de kracht hiervan te ervaren.

Veel cliënten die bij mij komen hebben veel gedaan in hun bewustwordings-proces, maar is daarbij het lichaam niet helemaal meegekomen, waardoor oude patronen terug blijven komen.
Een behandeling kan dan heel ondersteunend zijn om via het lichaam op een diepere laag deze processen te belichamen, verwerken en integreren.

Want het is diep in het celgeheugen van onze lichaam en hersenen dat ons geboorteverhaal, onze trauma’s en vroegste herinneringen opgeslagen zijn.

voorbeeld2-groot

Het is een proces van stap voor stap terug komen in je kracht,

naar meer zelfzorg, alignement en

vertrouwen