ZwangerZijn

Wil je een unieke en persoonlijke begeleiding bij jouw zwangerschap?
Heerlijk ontspannen en genieten van het contact met je baby?
Wil je je op alle lagen goed voorbereiden op de bevalling?

Het kindje dat in je groeit is een en al gevoel en neemt alles wat jij als moeder ervaart, zonder oordeel waar. Zo is jouw hartslag voor de baby heel goed te voelen en horen en als deze rustig is gedijt het kindje in een wereld van rust en ontspanning en kan de energie naar groei en ontwikkeling gaan.
Als de moeder veel stress ervaart en slecht slaapt leeft de baby in een wereld van onrust en snelheid. Heel belangrijk is het om tijdens de zwangerschap te werken aan onzekerheden over het aanstaande moederschap, zodat je goed voorbereid en vol vertrouwen naar de bevalling kunt toeleven, daarom begint de preventieve zorg voor de baby al met cranio behandeling van de moeder.
Wil je een betrouwbare therapeut die vóór en na de bevalling aan jouw lichaam kan voelen of alles goed op zijn plek zit en in balans is?
Heel belangrijk is om te werken aan de fysieke ruimte die een baby heeft om te groeien. Een baby moet het immers doen met de ruimte die het heeft in de baarmoeder. Is er aan een kant van het bekken/buikholte ruimtegebrek door een scheefstand of verhoogde spierspanning bij de moeder kan er bij de baby een voorkeurshouding ontstaan. Ook heeft dit invloed op de bevalling, omdat de baby bijvoorbeeld minder goed kan indalen, of de persdrang niet op gang komt.
Met cranio- en bindweefseltechnieken kan ik je hierin ondersteunen!
Voor meer informatie of een afspraak kun je me bellen op 06 15 32 86 81 of mailen naar birthe@fascianated.nl

voorbeeld1-groot

Een tijd voor reflectie, loslaten en een nieuw levensfase