ZwangerZijn

Wil je een unieke en persoonlijke begeleiding in jouw zwangerschap?
Wil je je op alle lagen goed voorbereiden op de bevalling, zodat je in jouw kracht kan bevallen van jouw kindje?

Ik geloof heilig in de intelligentie van het vrouwenlichaam én in de oerkracht en intuïtie van een bevallende vrouw. Mijn ervaring heeft mij geleerd dat de beste manier om haar hierin te ondersteunen is een veilige bedding te creëren waarin zij ongestoord kan baren.
Als voorbereiding op de bevalling is het van belang te onderzoeken wat jouw mogelijke triggers zijn, waardoor je uit balans zou kunnen raken gedurende de bevalling. Daarom wil ik graag van je weten hoe JIJ geboren bent én jouw partner, want ook dit kan invloed hebben op loop de bevalling.
Met cranio sacraal therapie kan je ondersteunen in het verwerken van jouw eigen geboorte. Én om stress en spanning uit het lichaam te ontladen, zodat er meer ruimte komt voor ontspanning, rust en vertrouwen.
Én voor een natuurlijke diepere contact en verbinding met je kindje(‘s).
Deze krachtige energetische ondersteuning versterkt jouw intuïtie en innerlijke draagkracht, evenals de fysieke draagkracht en ruimte in jouw bekken en onderrug, zodat jij versterkt in jouw kracht kan bevallen van jouw kindje.

Ook kan ik je tips geven om de flow van oxytocine (hét bevalhormoon) te bevorderen en hoe makkelijker bij jezelf te blijven gedurende de bevalling.

voorbeeld1-groot

Een tijd voor reflectie, loslaten en een nieuw levensfase