ZwangerZijn, een moeder in wording

Wanneer er een bevruchting heeft plaatsgevonden begint er van alles te veranderen voor de vrouw. In haar lichaam, haar hormoonhuishouding, haar ziel en haar levenspad. De zwangerschap is een prachtige tijd van transformatie en voorbereiding voor het moederschap.

Een tijd van reflectie, loslaten en een nieuw levensfase.

Gedurende de zwangerschap kan het ontvangen van cranio sacraal therapie heel heilzaam en ondersteunend zijn voor zowel voor de zwangere vrouw, als voor het ongeboren kind. Door de natuurlijke en sterke verbinding tussen moeder en kind heeft alles wat de moeder ervaart, invloed op de baby. Het kindje is een en al gevoel en neemt alles waar wat zijn/haar moeder ervaart: stress, angst en spanning, maar ook positieve emoties, zoals liefde, geborgenheid en ontspanning.

Cranio sacraal therapie kan je helpen onnodige spanning te ontladen, zodat er meer ruimte komt voor het nieuwe dat zich in en door jou aan het ontvouwen is. Deze krachtige en zachte energetische ondersteuning kan jouw innerlijke draagkracht versterken, maar ook de fysieke draagkracht in jouw bekken en onderrug.

De meeste zwangere vrouwen voelen na een behandeling meer verbondenheid met haar zwangerschap en haar baby, maar ook met haar intuïtie. Dit versterkt het vertrouwen in haar zwangerschap en om haar bevalling positief aan te gaan.

voorbeeld1-groot

ZwangerZijn