ZwangerZijn

Het kindje dat in je groeit is een en al gevoel en neemt alles wat jij als moeder ervaart, zonder oordeel waar; liefde geborgenheid en ontspanning, maar ook stress, angst en spanning. We kunnen onze kinderen niet behoeden voor het leven, zelf niet in de baarmoeder. We kunnen wel proberen situaties die niet goed voor ons zijn bewust te veranderen.
Cranio kan je helpen onnodige spanning te ontladen en uit het lichaam te krijgen, zodat er meer ruimte komt voor ontspanning, rust en vertrouwen. Deze krachtige energetische ondersteuning versterkt jouw intuïtie en innerlijke draagkracht, evenals de fysieke draagkracht in jouw bekken en onderrug.
Heel belangrijk is om te werken aan de fysieke ruimte die een baby heeft om te groeien. Een baby moet het immers doen met de ruimte die het heeft in de baarmoeder. Is er aan een kant van het bekken ruimtegebrek door een verhoogde spierspanning bij de moeder kan er bij de baby een voorkeurshouding ontstaan. Ook kan dit invloed hebben op de bevalling, omdat de baby bijvoorbeeld minder goed kan indalen, of de persdrang niet op gang komt.
Met cranio- en bindweefseltechnieken kan ik je hierin ondersteunen!

Klachten die ik veel tegenkom in mijn praktijk zijn o.a; 
rug- en nekklachten, bandenpijn, bekkenklachten en -instabiliteit, vermoeidheid, angst en/of stressklachten en hooggevoeligheid.

voorbeeld1-groot

Een tijd voor reflectie, loslaten en een nieuw levensfase