ZwangerZijn

Wil je een unieke en persoonlijke begeleiding in jouw zwangerschap?
Heerlijk ontspannen en genieten van het contact met je baby?
Wil je je op alle lagen goed voorbereiden op de bevalling?

Het kindje dat in je groeit is een en al gevoel en neemt alles wat jij als moeder ervaart, zonder oordeel waar; liefde geborgenheid en ontspanning, maar ook stress, angst en spanning.
Cranio kan je helpen onnodige spanning te ontladen en uit het lichaam te krijgen, zodat er meer ruimte komt voor ontspanning, rust en vertrouwen. Én voor een natuurlijke diepere contact en verbinding met je kindje(‘s).
Deze krachtige energetische ondersteuning versterkt jouw intuïtie en innerlijke draagkracht, evenals de fysieke draagkracht in jouw bekken en onderrug, zodat jij versterkt in jouw kracht kan bevallen van je kindje.

Het is heel belangrijk om ook te werken aan de fysieke ruimte die een baby heeft om te groeien. Een baby moet het immers doen met de ruimte die het heeft in de baarmoeder. Is er aan een kant van het bekken ruimtegebrek door een verhoogde spierspanning bij de moeder kan er bij de baby een voorkeurshouding ontstaan. Ook kan dit invloed hebben op de bevalling, omdat de baby bijvoorbeeld minder goed kan indalen, of de persdrang niet op gang komt.
Met o.a. psoas-release, visualisatie, cranio- en bindweefseltechnieken kan ik je hierin ondersteunen!

voorbeeld1-groot

Een tijd voor reflectie, loslaten en een nieuw levensfase