ZwangerZijn:

Ik geloof heilig in de intelligentie van het vrouwenlichaam én in de oerkracht en intuïtie van een bevallende vrouw. Mijn ervaring heeft mij geleerd dat de beste manier om hierin te ondersteunen is om een veilige bedding IN haarzelf te creëren waarin zij ongestoord kan baren, in samenwerking met het kindje.
Ervaar je veel stress en spanning tijdens jouw zwangerschap?
Samen gaan we onderzoeken wat de achterliggende oorzaak is van jouw stresservaring, en ga ik mededoor de zachte technieken van cranio toe te passen je lichaam helpen bij het ontladen van de spanning.
Ook is dit heel helend, zowel fysiek als emotioneel bij het verwerken van een eerdere bevalling die niet naar wens verlopen is.
Als een natuurlijk gevolg ga je ervaren hoe er in jou én jouw lichaam meer ruimte ontstaat voor rust, ontspanning, vertrouwen én voor een diepere verbinding met je kindje(‘-s).
Deze krachtige lichamelijke en energetische ondersteuning versterkt jouw intuïtie en innerlijke draagkracht, evenals de fysieke draagkracht en ruimte in jouw bekken en onderrug, zodat jij versterkt in jouw kracht kan bevallen van jouw kindje.
Daarnaast kan ik je tips geven om de flow van oxytocine (hét bevalhormoon) te bevorderen en hoe makkelijker bij jezelf te blijven gedurende de bevalling. En heb ik me verdiept in Spinning Baby’s en beval houdingen die ruimte scheppen, zodat de weg door het geboortekanaal vrijer wordt gemaakt voor jouw kindje.

voorbeeld1-groot