Even voorstellen

Mijn naam is Birthe Bunk. Ik ben geboren in Denemarken, maar woon al heel lang in Nederland en heb hier mijn thuis gevonden en gecreëerd. Ik ben de partner van Bas en moeder van 3 prachtige kinderen die mijn grootste leermeesters en spiegels zijn.
Van beroep ben ik cranio sacraal therapeut en heb ik me gespecialiseerd in het behandelen van baby’s, kleine kinderen én volwassenen waarbij klachten zijn ontstaan rondom de conceptie, in de zwangerschap, bij geboorte, of in de eerste levensjaren. Dit omdat imprints die in deze fase van ons leven zijn ontstaan, zich anders als patronen kunnen blijven herhalen, als ze niet geheeld worden bij de oorsprong van de klacht.
Ik ben lang op zoek geweest naar mijn plek, dit in relatie, in werk en op gebied van wonen. Familieopstellingen voor mij een belangrijke tool geweest om hierin helderheid te krijgen. Het toepassen van systemisch werk tijdens een cranio behandeling is onderdeel van mijn opleiding en ik neem gedurende een behandeling altijd het hele familiesysteem mee in mijn waarneming. Dit omdat vaak in dit systeem verstrikkingen zijn, die zich weerspiegelen in het lichaam.
Het is zo een prachtig werk, omdat alle lagen van je bewustzijn meegenomen en geïntegreerd worden in het lichaam. Zo kan op je plek komen en blijven staan een ervaring zijn van alignment en aangesloten zijn. Wees welkom op een bijzondere en helende reis!

voorbeeld1-groot

Birthe Bunk