Doula Birthe – een unieke en persoonlijke zwangerschapsbegeleiding

Gezien de drukte in mijn praktijk neem ik geen doula opdrachten nog aan, maar bied ik wél een unieke en persoonlijke begeleiding in jouw zwangerschap, zodat je op alle lagen goed voorbereid bent op de bevalling en versterkt in jouw kracht kan bevallen van jouw kindje!
Graag deel ik vanuit mijn doula-schap de ervaring en kennis die ik hierin opgedaan heb, in combinatie met cranio sacraal  en fasciatherapie, stressregulatie, zwangerschapsmassage, voetreflex, birthstorytelling, fluisterkind en overtijdsbehandelingen.
• Cranio Sacraal Therapie: naast diepe ontspanning, draagkracht en verbondenheid met je lichaam en je kindje, kan een behandeling verlichting geven bij o.a. bandenpijn, nek en rugklachten, bekkenproblemen en stressklachten ( zie ZwangerZijn)
• Zwangerschapsmassage: Ontspanning, psoas en oxytocine flow
• Van stress naar ontspanning en vertrouwen: in gesprek gaan we onderzoeken wat de achterliggende oorzaak van de spanning is. Met de zachte technieken van cranio sacraal kan ik je lichaam heel effectief ondersteunen bij het ontladen hiervan, zodat er ruimte komt voor groei, vertrouwen en ontspanning.
• Overtijd Behandeling: cranio sacraal en fasciatherapie in combinatie met voet- en onderrugmassage, waarin drukpunten gestimuleerd worden om de bevalling te bevorderen. Dat wat nodig is voor jou en jouw kindje om op alle lagen te “rijpen” voor de bevalling. • Stuitbehandeling; Je kindje helpen draaien.

voorbeeld1-groot

When you change the way you view BIRTH

The way you BIRTH will change

Marie Mongan