Recensie van Margot(vroedvrouw)

Vooraf aan mijn zwangerschap was ik al meerdere keren bij Birthe geweest om meer ontspanning & verbinding met mijn lijf te voelen en een paar sessies maakten daarin een wereld van verschil. Dus toen ik zwanger was en zocht naar ondersteuning bij fysieke klachten (met name bekkenpijn en bandenpijn) én ook graag een dieper contact met mijn baby wilde maken, kwam ik weer bij Birthe uit. Het was zó fijn!
Ik had na elke sessie duidelijk minder bekken/bandenpijn en meer ontspanning rondom mijn bekken en diafragma. Na de sessie rond 30 weken, draaide mijn baby diezelfde dag nog van stuit naar hoofdligging.
Het is lastig in woorden te vatten wat Birthe precies ‘doet’, maar ze weet zowel in woorden als aanraking precies de juiste snaar te raken. Alles was zo afgestemd, op mij én de baby, wat maakte dat ik na elke sessie weer opgeladen en geïnspireerd thuiskwam. De laatste sessie was met mijn partner, wat voor hem ook een heel bijzondere ervaring was. Ik ben zó blij dat ik mezelf dit heb gegeven en heb daarmee ook nog meer vertrouwen in de baring. Dankjewel Birthe! ~ Margot

voorbeeld1-groot

Deze foto is nog van een sluitingsritueel